Byggkonsult

ERFAREN BYGGKONSULT I STOCKHOLM

Behöver du byggkonsulttjänster till ditt byggprojekt? Välkommen att anlita en erfaren byggkonsult i Stockholm! Sedan ett flertal år har vi erbjudit tjänster inom byggprojektering, arbetsledning och upphandling åt såväl små som stora kunder. Vi riktar oss främst mot företagare, men även privatkunder är varmt välkomna att anlita oss.

Vår målsättning är att erbjuda effektiva konsulttjänster inom bygg som syftar till att driva byggprojektet kostnadseffektivt och framgångsrikt. Vi hjälper dig att hitta punkter där ekonomin kan förbättras och processer för att arbetet ska flyta på smidigt.

Varmt välkommen att kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster samt för att boka ett första möte för att prata igenom möjligheterna.

Våra tjänster och kompetenser

Vår målsättning är att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster så att du som kund kan anlita oss för ett flertal steg i byggprocessen. Vi kan hjälpa dig med att ta fram detaljerade kalkyler och ritningar för olika delar av byggprocessen.

En av våra specialkompetenser är upphandling. Vi följer gällande lagar och regler för upphandlingar och ser till att tjänster och produkter köps in till bästa möjliga pris utifrån de specifikationer som vi hjälper dig att ta fram. Vi hjälper dig att kalkylera projektets kostnad i detalj och att budgetera för olika steg i byggprocessen.

Full koll på upphandlingar och budget

Några av de absolut viktigaste faktorerna för att lyckas med ett byggprojekt är att man har kontroll över upphandlingar och budget. Det är lätt hänt att kostnaderna springer iväg om man inte tar fram tydliga specifikationer och budgeterar noggrant i förväg. Viktigt är också att lägga till goda marginaler, då det vanligtvis dyker upp detaljer på vägen som behöver justeras.